![Pissaladière à l'origan Pissaladière à l'origan](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/655871d254dbf68adf55e499815bd906/Derivates/ab4b33d6609f6f3fa014beadee7ca12547d55d89.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 220 g d'eau
- 8 g de levure boulangère sèche
- 400 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 1 ½ c. à café de sel, et un peu pour les oignons
- 1 ½ c. à café de sucre en poudre
- 50 g d'huile d'olive
- 800 g d'oignons, en lamelles
- du poivre moulu
- 80 g d'olives noires dénoyautées
- 1 c. à soupe rase d'origan déshydraté
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2443 kJ / 583 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 85 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tapenade de Marseille
15 Min
Tarte Tatin de tomates
1 Std.
Parmigiana courgettes et pommes de terre
1 Std. 15 Min
Tempuras de courgette et d'aubergine
45min
Parmigiana d'aubergine
1h 30min
Pissaladière aux oignons rouges
50 Min
Soupe au pistou
40 Min
Mouna brioche de Pâques
8h 55min
La pichade de Menton
4h
Pissaladière
2 Std. 10 Min
Cocas niçoises
3h 15min
Mouna à l'orange, citron et fleur d'oranger
5 Std. 35 Min