Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 220 g d'eau
- 8 g de levure boulangère sèche
- 400 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 1 ½ c. à café de sel, et un peu pour les oignons
- 1 ½ c. à café de sucre en poudre
- 50 g d'huile d'olive
- 800 g d'oignons, en lamelles
- du poivre moulu
- 80 g d'olives noires dénoyautées
- 1 c. à soupe rase d'origan déshydraté
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2443 kJ / 583 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 85 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Croquants aux noisettes et amandes
50 Min
Tourte à la grecque aux épinards et à la feta
1 Std.
Tyropita (tourte grecque au fromage de brebis)
55 min
Cocas niçoises
3 Std. 15 Min
Soupe au pistou
40 Min
Pissaladière
3 Std.
Pissaladière
2u. 10min
La pichade de Menton
4h
Pissaladière aux oignons rouges
50 Min
Parmigiana d'aubergine
1 Std. 30 Min
Tarte aux oignons et tapenade
1h 10 min
Tapenade de Marseille
15 Min