![Sous-Vide Turkey Breast (Metric) Sous-Vide Turkey Breast (Metric)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/915e5c104cbd7c8bfe9cb77736de8c69/Derivates/729d8e19c8b5356a46e37a9a22ab6d00e062ad28.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 lemon
- 710 - 765 g turkey breast fillet, skin on, boneless
- 2 tbsp unsalted butter, softened
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 6 - 8 sprigs fresh mixed herbs, e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish
- 1840 g water, to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)
- 2 tsp lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1486.1 kJ / 355.2 kcal
- Protein
- 39.8 g
- Karbonhidrat
- 6.5 g
- Yağ
- 18.8 g
- Doymuş Yağ
- 7.2 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 709.6 mg
Alternatif tarifler
Russian beetroot salad
1ωρ. 10 λεπτ.
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 Min
Marinated peppers
55 dk
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1 godz. 30 min
Acadian Chicken Fricot
1 godz. 30 min
Polenta
1 Std.
Slow Cooked Navy Beans
14h 40min
Lemon hibiscus iced tea
2h 30min
Pistachio Butter
5min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 godz. 30 min
Artisan Bread (Betty) Metric
4 godz. 35 min