Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g água
- 800 g batata, casca vermelha s/ casca, cortada em pedaços (3-4 cm aprox.)
- 4 c. sopa de azeite p/ untar
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
- 200 g crème-fraîche
- 100 - 150 g salmão fumado cortado em fatias e depois em tiras (0,5x3 cm aprox.)
- 50 g caviar preto
-
10
g mistura de rebentos
veya 10 g aneto, fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 461.2 kJ / 110.2 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 9.3 g
- Yağ
- 6.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 255.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zoodles à Carbonara - TM6
40min
Bolinhos gregos de curgete (Kolokithokeftedes) - TM5
Değerlendirme yok
Salada de pera e queijo azul com avelãs - TM6
Değerlendirme yok
Arroz de frango Hainan
1 Std. 20 Min
Polvo confitado em cestas de parmesão
5h 50min
Espuma de queijo e goiaba
Değerlendirme yok
Ovos de chocolate com panacota
5h 30min
Geleia de alho e malagueta
5h
Papos de anjo
50min
Bloody Mary
5min
Rolo de omelete com recheio de requeijão e hortelã
30min
Tarte de abóbora com chocolate branco e noz sem glúten
2h 30min