Cihazlar ve Aksesuarlar
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney) Metric
Hazırlık 15 dk
Toplam 5sa 40 dk
6 portions
Malzemeler
-
cashew nuts155 g
-
water to soak
Paprika Oil
-
extra virgin olive oil60 g
-
ground smoked paprika1 ½ tsp
Spicy Cashew Tare
-
hoisin sauce155 g
-
miso paste chickpea (see Tip)70 g
-
veggie tsuyu70 g
-
agave syrup30 g
-
togarashi powder1 tsp
Shiitake Dashi
-
water1420 g
-
dried shiitake mushrooms thinly sliced85 g
-
kombu (approx. 3-4 large sheets)15 g
Udon Noodles
-
water1420 g
-
extra virgin olive oil to fry1 - 2 tbsp
-
tempeh cut into pieces170 g
-
chilli crisp oil1 tbsp
-
dried udon noodles340 g
-
edible flowers to garnish
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
914.2 mg
Protein
22.8 g
Kalori
2820.3 kJ /
674.1 kcal
Yağ
31.8 g
Lif
6.1 g
Doymuş Yağ
5.8 g
Karbonhidrat
80.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Tarif
Kanada
Kanada
Bunları da beğenebilirsiniz...
Seafood Congee
50 dk
Cauliflower Tabbouleh
10 dk
Som tum (Thai green papaya salad)
20 dk
Chicken curry with okra (quwarman al dajaj)
50 dk
Rocket watercress juice
10 dk
Sweet beet
15 dk
Chili non Carne
1sa
Nut bolognese
35 dk
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10 dk
Kimchi non-fried rice
1sa
Vegetarian Beehoon
25 dk
Tofu Stew
30 dk