Cihazlar ve Aksesuarlar
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa
5 porsiyon
Malzemeler
-
tam buğday unu125 g
-
badem kabukları soyulmuş25 g
-
su885 g
-
instant kuru hamur mayası¾ tk
-
zeytinyağı Varomayı yağlamak için
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
4.8 g
Kalori
476 kJ /
114 kcal
Yağ
3.3 g
Lif
3.8 g
Karbonhidrat
16 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Bebekler İçin Sağlıklı Beslenme
83 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1sa 20 dk
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2sa 30 dk
Glütensiz Ekmek
1sa 45 dk
Yoğurtlu Ekmek
3sa
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5sa
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1sa 35 dk
Pratik Buğday Ekmeği
40 dk
Karabuğdaylı Ekmek
2sa 30 dk
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1sa 50 dk
Tencerede Pratik Ekmek
2sa 20 dk
Zeytinyağlı Ekmek
2sa 10 dk
Baget ekmek
3sa 45 dk