Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g tam buğday unu
- 25 g badem, kabukları soyulmuş
- 885 g su
- ¾ tk instant kuru hamur mayası
- zeytinyağı, Varomayı yağlamak için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 476 kJ / 114 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Çiğ Köfte (3 porsiyon)
1 Std. 45 Min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1 Std. 20 Min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2h 10min
Pratik Buğday Ekmeği
40p
Tanıtım Menü 1
1óra 5p
Kore Usulü Kızarmış Tavuk
4 Std.
Kavunlu Dondurma
6 Std.
Maca Tozlu Çikolata
50 Min
Sebze Çorbası, Buharda Yumurtalı Ispanak
Değerlendirme yok
Cevizli Pratik Ekmek
45p
Mini Focaccia
3óra 30p
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2h 30min