Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g tam buğday unu
- 25 g badem, kabukları soyulmuş
- 885 g su
- ¾ tk instant kuru hamur mayası
- zeytinyağı, Varomayı yağlamak için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 476 kJ / 114 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pratik Buğday Ekmeği
40 Min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1 Std. 20 Min
Ghee
30 Min
Zeytinyağlı Ekmek
2 godz. 10 min
Glütensiz Ekmek
1 Std. 45 Min
İrlanda Kremalı ve Antep Fıstıklı Çikolata
4h 25 min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2 godz. 10 min
Tencerede Pratik Ekmek
2 godz. 20 min
Yoğurtlu Ekmek
3 godz.
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 Std.
Pufidik Glütensiz Ekmek
1h 15min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 Std. 30 Min