Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g tam buğday unu
- 25 g badem, kabukları soyulmuş
- 885 g su
- ¾ tk instant kuru hamur mayası
- zeytinyağı, Varomayı yağlamak için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 476 kJ / 114 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Taze Otlu Tereyağlı Ekmek
45 min
Dereotlu Poğaça
45 min
Muzlu Elmalı Yulaflı Kek
45 min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2h 30min
Ispanaklı Yoğurtlu Pancarlı Kek
1 Std. 45 Min
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1小时 30 分钟
Rokalı ve Su Tereli İçecek
5 Min
Sebzeli Kuzu Yahni
55 min
Erik ve Kuru Kayısılı Dondurma
6h 30min
Buharda Minik Ekmekler
2h 10min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2h 10min
Kıbrıs Usulü Zeytinli Bidda
1小时 30 分钟