Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
TM6 TM5

Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek

3.8 (5 değerlendirme)

Malzemeler

  • 125 g tam buğday unu
  • 25 g badem, kabukları soyulmuş
  • 885 g su
  • ¾ tk instant kuru hamur mayası
  • zeytinyağı, Varomayı yağlamak için

Besin Değeri
şuna göre 1 porsiyon
Kalori
476 kJ / 114 kcal
Protein
4.8 g
Karbonhidrat
16 g
Yağ
3.3 g
Lif
3.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler