
Cihazlar ve Aksesuarlar
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa
5 porsiyon
Malzemeler
-
tam buğday unu125 g
-
badem kabukları soyulmuş25 g
-
su885 g
-
instant kuru hamur mayası¾ tk
-
zeytinyağı Varomayı yağlamak için
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
114 kcal /
476 kJ
Protein
4.8 g
Yağ
3.3 g
Karbonhidrat
16 g
Lif
3.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Bebekler İçin Sağlıklı Beslenme
83 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Fırında Fas Usulü Balık Tajin ve Hurmalı Kuskus
1sa 15 dk
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2sa 30 dk
Hindistan Cevizi Sütü
15 dk
Bademli Yoğurtlu Ekmek
1sa 20 dk
Karabuğdaylı Ekmek
2sa 30 dk
Fındık ve Badem Ezmeli Granola
40 dk
Buharda Tahıllı Ekmek
2sa
Pufidik Glütensiz Ekmek
1sa 15 dk
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1sa 15 dk
Zeytinyağlı Ekmek
2sa 10 dk
Tencerede Pratik Ekmek
2sa 20 dk
Baget ekmek
3sa 45 dk