Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g Siyez buğdayı
- 150 g çiğ karabuğday
- 1 tk tuz
- 1 tutam kimyon
- 40 g taze maya, ufalanmış
- 350 g su
- 3 yk kabak çekirdeği içi
- 2 yk ay çekirdeği içi
- 1 yk haşhaş tohumu veya keten tohumu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1032.9 kJ / 246.9 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Karbonhidrat
- 43.6 g
- Yağ
- 4.4 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30min
Tencerede Pratik Ekmek
2h 20min
Yulaflı Muzlu Kek
2h
Bademli Yoğurtlu Ekmek
1h 20min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2h 10min
Vejetaryen Pancarlı Burger
3h 25min
Mayasız, Yumurtalı, Pratik Yulaf Ekmeği
1 Std. 10 Min
Pratik Buğday Ekmeği
40 min
Zeytinyağlı Ekmek
2h 10min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 Std.
Baget ekmek
3h 45min
Pufidik Glütensiz Ekmek
1 Std. 15 Min