
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g Siyez buğdayı
- 150 g çiğ karabuğday
- 1 tk tuz
- 1 tutam kimyon
- 40 g taze maya, ufalanmış
- 350 g su
- 3 yk kabak çekirdeği içi
- 2 yk ay çekirdeği içi
- 1 yk haşhaş tohumu veya keten tohumu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1032.9 kJ / 246.9 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Karbonhidrat
- 43.6 g
- Yağ
- 4.4 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pufidik Glütensiz Ekmek
1h 15min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1h 50 min
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1h 15min
Sütlü Ekmek
2h 35min
Kahve ve Üzümlü Ekmek
3h 40min
Tam Tahıllı Cevizli Granola
1 Std. 10 Min
Glütensiz Ekmek
1h 45min
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2h
Buharda Tahıllı Ekmek
2h
Çavdarlı Yassı Ekmek
2h 10min
Karabuğdaylı Ekmek
2 Std. 30 Min