Cihazlar ve Aksesuarlar
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 30 dk
8 porsiyon
Malzemeler
-
Siyez buğdayı350 g
-
çiğ karabuğday150 g
-
tuz1 tk
-
kimyon1 tutam
-
taze maya ufalanmış40 g
-
su350 g
-
kabak çekirdeği içi3 yk
-
ay çekirdeği içi2 yk
-
haşhaş tohumu veya keten tohumu1 yk
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
7.4 g
Kalori
1032.9 kJ /
246.9 kcal
Yağ
4.4 g
Lif
2.5 g
Karbonhidrat
43.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Hamur İşi ve Tatlılar
23 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2sa 50 dk
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2sa
Yoğurtlu Ekmek
3sa
Köy Ekmeği
2sa
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5sa
Buharda Tahıllı Ekmek
2sa
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1sa 35 dk
Pufidik Glütensiz Ekmek
1sa 15 dk
Karabuğdaylı Ekmek
2sa 30 dk
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1sa 50 dk
Tencerede Pratik Ekmek
2sa 20 dk
Zeytinyağlı Ekmek
2sa 10 dk