Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g Siyez buğdayı
- 150 g çiğ karabuğday
- 1 tk tuz
- 1 tutam kimyon
- 40 g taze maya, ufalanmış
- 350 g su
- 3 yk kabak çekirdeği içi
- 2 yk ay çekirdeği içi
- 1 yk haşhaş tohumu veya keten tohumu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1032.9 kJ / 246.9 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Karbonhidrat
- 43.6 g
- Yağ
- 4.4 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1h 15min
Tahinli Bademli Kurabiye
25 Min
Bademli Yoğurtlu Ekmek
1 godz. 20 min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1 godz. 20 min
Kakaolu Karabuğday Granola
2h 35min
Buharda Tahıllı Ekmek
2 Std.
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2 Std.
Karabuğdaylı Ekmek
2 Std. 30 Min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2h 10min
Yoğurtlu Ekmek
3h
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Pufidik Glütensiz Ekmek
1h 15min