Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g Siyez buğdayı
- 150 g çiğ karabuğday
- 1 tk tuz
- 1 tutam kimyon
- 40 g taze maya, ufalanmış
- 350 g su
- 3 yk kabak çekirdeği içi
- 2 yk ay çekirdeği içi
- 1 yk haşhaş tohumu veya keten tohumu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1032.9 kJ / 246.9 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Karbonhidrat
- 43.6 g
- Yağ
- 4.4 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 Std.
Baget ekmek
3h 45min
Tam Buğdaylı Pide
1h 35min
Pufidik Glütensiz Ekmek
1 Std. 15 Min
Buharda Tahıllı Ekmek
2 Std.
Çavdarlı Yassı Ekmek
2 Std. 10 Min
Karabuğdaylı Ekmek
2 godz. 30 min
Bademli Yoğurtlu Ekmek
1h 20min
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2 Std.
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1 Std. 15 Min
Zeytinyağlı Ekmek
2 Std. 10 Min
Glütensiz Ekmek
1h 45min