Cihazlar ve Aksesuarlar
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 30 dk
8 porsiyon
Malzemeler
-
Siyez buğdayı350 g
-
çiğ karabuğday150 g
-
tuz1 tk
-
kimyon1 tutam
-
taze maya ufalanmış40 g
-
su350 g
-
kabak çekirdeği içi3 yk
-
ay çekirdeği içi2 yk
-
haşhaş tohumu veya keten tohumu1 yk
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
7.4 g
Kalori
1032.9 kJ /
246.9 kcal
Yağ
4.4 g
Lif
2.5 g
Karbonhidrat
43.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Hamur İşi ve Tatlılar
23 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2sa
Buharda Tahıllı Ekmek
2sa
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2sa
Karabuğdaylı Ekmek
2sa 30 dk
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1sa 35 dk
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5sa
Pufidik Glütensiz Ekmek
1sa 15 dk
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1sa 50 dk
Köy Ekmeği
2sa
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1sa 20 dk
Yoğurtlu Ekmek
3sa
Baget ekmek
3sa 45 dk