Cihazlar ve Aksesuarlar
Buharda Tahıllı Ekmek
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa
20 dilim
Malzemeler
-
tereyağı yağlamak için1 yk
-
2 yk yulaf gevreği, ve ketentohumu, serpmek içinirmik serpmek için2 yk
-
250 g buğdaykavuzlu buğday250 g
-
su1250 g
-
bal (isteğe bağlı)10 g
-
2 tk kuru mayayaş maya ufalanmış20 g
-
tam buğday unu50 g
-
balzamik sirke10 g
-
tuz1 tk
-
60 - 80 g karışık çekirdek, (örn. kabak çekirdeği, ketentohumu)ay çekirdeği içi100 g
-
un serpmek için ekstra
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 dilim
Protein
4 g
Kalori
409 kJ /
98 kcal
Yağ
4 g
Karbonhidrat
12 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Her Katında Ayrı Lezzet
72 Tarif
Türkiye
Türkiye
Lezzetli Ekmekler
10 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2sa
Tam Tahıllı Cevizli Granola
1sa 10 dk
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2sa 30 dk
Kakaolu Karabuğday Granola
2sa 35 dk
Mini Focaccia
3sa 30 dk
Çavdarlı Yassı Ekmek
2sa 10 dk
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1sa 35 dk
Karabuğdaylı Ekmek
2sa 30 dk
Pratik Buğday Ekmeği
40 dk
Tencerede Pratik Ekmek
2sa 20 dk
Mayasız, Yumurtalı, Pratik Yulaf Ekmeği
1sa 10 dk
Focaccia
2sa 45 dk