Buharda Tahıllı Ekmek

Buharda Tahıllı Ekmek

4.2 5 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa
20 dilim

Malzemeler

  • tereyağı yağlamak için
    1 yk
  • irmik serpmek için
    2 yk
    2 yk yulaf gevreği, ve ketentohumu, serpmek için
  • kavuzlu buğday
    250 g
    250 g buğday
  • su
    1250 g
  • bal (isteğe bağlı)
    10 g
  • yaş maya ufalanmış
    20 g
    2 tk kuru maya
  • tam buğday unu
    50 g
  • balzamik sirke
    10 g
  • tuz
    1 tk
  • ay çekirdeği içi
    100 g
    60 - 80 g karışık çekirdek, (örn. kabak çekirdeği, ketentohumu)
  • un serpmek için ekstra

Besin Değeri şuna göre 1 dilim

Kalori 98 kcal / 409 kJ
Protein 4 g
Yağ 4 g
Karbonhidrat 12 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...