
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 yk tereyağı, yağlamak için
-
2
yk irmik, serpmek için
veya 2 yk yulaf gevreği ve ketentohumu, serpmek için -
250
g kavuzlu buğday
veya 250 g buğday - 1250 g su
- 10 g bal (isteğe bağlı)
-
20
g yaş maya, ufalanmış
veya 2 tk kuru maya - 50 g tam buğday unu
- 10 g balzamik sirke
- 1 tk tuz
-
100
g ay çekirdeği içi
veya 60 - 80 g karışık çekirdek (örn. kabak çekirdeği, ketentohumu) - un, serpmek için ekstra
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 409 kJ / 98 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 4 g
Alternatif tarifler
Pufidik Glütensiz Ekmek
1 Std. 15 Min
Haşlanmış Pirinç
25 min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 godz. 35 min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 Std. 30 Min
Buharda Minik Ekmekler
2h 10min
Pita Ekmeği
2 Std.
Yoğurtlu Ekmek
3j
Tam Tahıllı Cevizli Granola
1 Std. 10 Min
Glütensiz Ekmek
1h 45min
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2 Std.
Pratik Buğday Ekmeği
40 min
Karabuğdaylı Ekmek
2 Std. 30 Min