Buharda Tahıllı Ekmek
TM5 TM6

Buharda Tahıllı Ekmek

4.2 (5 değerlendirme)

Malzemeler

  • 1 yk tereyağı, yağlamak için
  • 2 yk irmik, serpmek için
    veya 2 yk yulaf gevreği ve ketentohumu, serpmek için
  • 250 g kavuzlu buğday
    veya 250 g buğday
  • 1250 g su
  • 10 g bal (isteğe bağlı)
  • 20 g yaş maya, ufalanmış
    veya 2 tk kuru maya
  • 50 g tam buğday unu
  • 10 g balzamik sirke
  • 1 tk tuz
  • 100 g ay çekirdeği içi
    veya 60 - 80 g karışık çekirdek (örn. kabak çekirdeği, ketentohumu)
  • un, serpmek için ekstra

Besin Değeri
şuna göre 1 dilim
Kalori
409 kJ / 98 kcal
Protein
4 g
Karbonhidrat
12 g
Yağ
4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler