Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g ay çekirdeği içi
- 160 g keten tohumu
- 140 g susam
- 220 g mısır unu
- 1 ½ tk tuz
- 110 g ayçiçek yağı
- 500 g su, kaynar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2221.4 kJ / 530.9 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Karbonhidrat
- 33.7 g
- Yağ
- 41.3 g
- Doymuş Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 11.3 g
- Sodyum
- 449.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1h 10min
Elmalı Çörek
2 Std. 20 Min
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30min
Kurutulmuş Domates Ezmesi
30min
Chai Şurubu
Değerlendirme yok
Kale Lahanası ve Beyaz Fasulye Çorbası
Değerlendirme yok
Frambuazlı Salata Sosu
10min
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2h
Pancar Carpaccio
20 Min
Sebzeli Galette
1h 30min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 godz. 35 min
Focaccia
2 Std. 45 Min