Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g demirhindi, kurutulmuş, soyulmuş, ufalanmış (700 g su ile 12 saat ıslatılmış)
- 1600 g su
- 250 g şeker
- 1 tarçın, çubuk
- 2 karanfil
- 3 - 4 dal kurutulmuş ıhlamur
- 2 - 3 dal adaçayı, kurutulmuş, kıyılmış
- 20 g taze zencefil, ince dilimlenmiş
- 1 yk anason tohumu, bütün (isteğe bağlı)
- ½ portakal, 3-4 dilim
- Besin Değeri
- şuna göre 1 bardak
- Kalori
- 944.7 kJ / 225.4 kcal
- Protein
- 0.9 g
- Karbonhidrat
- 50.1 g
- Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mayasız kolay ekmek
20 min
Et Bulyon
45 min
Şeker Şurubu
30 min
Taze Soğanlı Kabak ve Domates Çorbası
40 min
Bearnez Sos
15 min
Pita Ekmeği
2 Std.
Kirazlı Misket Limonlu Limonata
10 min
Erik Clafoutis
Brak ocen
Avokadolu Hindistan Cevizli Dondurma
6 Std. 15 Min
Cosmopolitan
5 min
Otlu Gözleme
1h 50min
Çikolata Sosu (Şurup)
20 min