Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1800 克 水
- 400 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,洗淨切塊
- 5 片 薑
- 5 顆 蒜頭
- 1 個 杏鮑菇 ,洗淨切片
- 1 顆 酸菜 (約300克),稍微沖洗,可依喜好切塊或不切
- 300 克 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨 (約半斤)
- 1 大匙 枸杞 ,以開水略沖 (isteğe bağlı)
- 鹽 ,適量,依個人口味調整
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 885 kJ / 211.7 kcal
- Protein
- 22.6 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 10.9 g
- Doymuş Yağ
- 100.2 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 1734.7 mg