Cihazlar ve Aksesuarlar
酸菜蛤蜊雞湯
Hazırlık 10 dk
Toplam 55 dk
4 人份
Malzemeler
-
水1800 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 洗淨切塊400 克
-
薑5 片
-
蒜頭5 顆
-
杏鮑菇 洗淨切片1 個
-
酸菜 (約300克),稍微沖洗,可依喜好切塊或不切1 顆
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨 (約半斤)300 克
-
枸杞 (isteğe bağlı) 以開水略沖1 大匙
-
鹽 適量,依個人口味調整
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
1734.7 mg
Protein
22.6 g
Kalori
885 kJ /
211.7 kcal
Yağ
10.9 g
Lif
2.3 g
Doymuş Yağ
100.2 g
Karbonhidrat
6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
點一桌年夜飯
6 Tarif
Tayvan
Tayvan