酸菜蛤蜊雞湯
TM6

酸菜蛤蜊雞湯

4.5 (2 değerlendirme)

Malzemeler

  • 1800 克 水
  • 400 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,洗淨切塊
  • 5 片 薑
  • 5 顆 蒜頭
  • 1 個 杏鮑菇 ,洗淨切片
  • 1 顆 酸菜 (約300克),稍微沖洗,可依喜好切塊或不切
  • 300 克 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨 (約半斤)
  • 1 大匙 枸杞 ,以開水略沖 (isteğe bağlı)
  • 鹽 ,適量,依個人口味調整

Besin Değeri
şuna göre 1 人份
Kalori
885 kJ / 211.7 kcal
Protein
22.6 g
Karbonhidrat
6 g
Yağ
10.9 g
Doymuş Yağ
100.2 g
Lif
2.3 g
Sodyum
1734.7 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler