酸菜蛤蜊雞湯

酸菜蛤蜊雞湯

4.5 2 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 55 dk
4 人份

Malzemeler

  • 1800 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 洗淨切塊
    400 克
  • 5 片
  • 蒜頭
    5 顆
  • 杏鮑菇 洗淨切片
    1 個
  • 酸菜 (約300克),稍微沖洗,可依喜好切塊或不切
    1 顆
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨 (約半斤)
    300 克
  • 枸杞 (isteğe bağlı) 以開水略沖
    1 大匙
  • 適量,依個人口味調整

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 1734.7 mg
Protein 22.6 g
Kalori 885 kJ / 211.7 kcal
Yağ 10.9 g
Lif 2.3 g
Doymuş Yağ 100.2 g
Karbonhidrat 6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...