Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 4 tuorli
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 42 - 45 g di amido di mais (maizena)
Impasto per zeppole
- 180 g di acqua
- 100 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 140 g di farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
- 1 tuorlo
Terminare la preparazione
- 40 g di zucchero
- 6 amarene sciroppate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1982.8 kJ / 474 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Karbonhidrat
- 56.8 g
- Yağ
- 23.8 g
- Doymuş Yağ
- 12.3 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 220.7 mg
Alternatif tarifler
Graffe di Carnevale
4 Std.
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Pettole pugliesi
3h
Torta mimosa
1 Std. 5 Min
Alberello di bignè con crema diplomatica
2h
Crostata crema e amarene
1 Std. 30 Min
Pan di Spagna
1 Std.
Pasta choux
2h
Pasta frolla
1h 10min
Struffoli di Natale (TM6)
1 Std.
Pastiera
15 godz.
Chiacchiere
1 Std. 35 Min