Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 200 g di latte
- 5 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 20 g di zucchero
- 1 uovo
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 250 g di farina manitoba
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Ripieno
- 80 g di provola affumicata pezzi
- 80 g di prosciutto cotto a pezzi
- 80 g di scamorza affumicata pezzi
- 80 g di pomodori secchi pezzi
Terminare la preparazione
- 1 uovo sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 650.5 kJ / 155.5 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Karbonhidrat
- 20.5 g
- Yağ
- 5.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 270 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3h 30min
Pastiera salata
2h
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2h
Panini napoletani
5h 20min
Treccia al salmone
2h 20min
Ghirlanda dolce di Natale
4 godz. 30 min
Cruffin (TM6)
4 godz. 30 min
Gattò di patate (TM6)
1h 30min
Treccia al latte
2h 30min
Pandoro TM6
15h 15min
Parigina TM6
5小时 30 分钟
Panini napoletani con uova sode
2óra 50p