Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 200 g di latte
- 5 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 20 g di zucchero
- 1 uovo
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 250 g di farina manitoba
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Ripieno
- 80 g di provola affumicata pezzi
- 80 g di prosciutto cotto a pezzi
- 80 g di scamorza affumicata pezzi
- 80 g di pomodori secchi pezzi
Terminare la preparazione
- 1 uovo sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 650.5 kJ / 155.5 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Karbonhidrat
- 20.5 g
- Yağ
- 5.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 270 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gattò di patate (TM6)
1h 30min
Baguette salsiccia e cime di rapa
6 godz.
Pizza chiena
5h
Pastiera salata
2h
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Parigina TM6
5h 30min
Graffe di Carnevale
4 Std.
Parigina
3h 30min
Ciambella salata speck e scamorza
50min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 Std. 20 Min
Panini napoletani
5 godz. 20 min
Casatiello sugna e pepe
2h 30min