Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di latte
- 500 g di acqua
- 40 g di burro
- 5 g di sale
- 200 g di semolino a grana fine
- 250 g di zucchero
- 1 arancia, preferibilmente biologica, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 4 uova
- 350 g di ricotta, ben scolata
- zucchero a velo q.b. per servire
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1100 kJ / 262.9 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 3.7 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 5.1 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 0.5 mg
Alternatif tarifler
Pasta e fagioli alla napoletana
40 min
Pizza di scarola
3h 30min
Casatiello dolce (con lievito madre)
19h
Struffoli di Natale (TM6)
1h
Struffoli
1h
Roccocò
2h
Torta Babà napoletana
8hod.
Casatiello sugna e pepe
2 godz. 30 min
Sfogliatelle frolle
2 godz. 30 min
Pastiera fiori d'arancio
12h
Pastiera napoletana
15h
Ziti spezzati con ragù genovese
3 godz.