Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Blanched Vegetables and Vermicelli
- 1500 g water
- 100 g mung bean sprouts
-
85
g rice vermicelli
veya 85 g cellophane noodles (glass noodles) - 100 g cabbage, cut in thin slices
Turmeric Chicken Soup
- 100 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 1 free-range chicken (approx. 600 g), whole, feet and neck removed, cut into 8 pieces (see tips)
- 5 fresh kaffir lime leaves
- 3 fresh salam leaves
- 1 ½ tsp salt, adjust to taste
- 1 tsp chicken stock powder
- ¼ tsp ground white pepper
- 5 hard-boiled eggs, peeled, cut in halves
- 2 lime, cut in wedges
- 1 sprig Chinese celery, chopped, to garnish
- crispy fried shallots, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3225 kJ / 771 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 49 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 1104 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bing Tang Hu Lu (Candied Strawberry Sticks)
40min
Shredded Lettuce
10min
Carrot Rice
Değerlendirme yok
Lotus Seeds With Lily Bulb Dessert Soup
Değerlendirme yok
Strawberry Ice (Korean-Inspired)
8h 5min
Hojicha Canelé
1 Std. 20 Min
Mock Fin Soup
35min
Balinese Betutu chicken
5h 35min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10min
Clam Chowder
55min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 Std. 30 Min