Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Blanched Vegetables and Vermicelli
- 1500 g water
- 100 g mung bean sprouts
-
85
g rice vermicelli
veya 85 g cellophane noodles (glass noodles) - 100 g cabbage, cut in thin slices
Turmeric Chicken Soup
- 100 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 1 free-range chicken (approx. 600 g), whole, feet and neck removed, cut into 8 pieces (see tips)
- 5 fresh kaffir lime leaves
- 3 fresh salam leaves
- 1 ½ tsp salt, adjust to taste
- 1 tsp chicken stock powder
- ¼ tsp ground white pepper
- 5 hard-boiled eggs, peeled, cut in halves
- 2 lime, cut in wedges
- 1 sprig Chinese celery, chopped, to garnish
- crispy fried shallots, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3225 kJ / 771 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 49 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 1104 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken and Avocado Arepas
1h
Chili Oil Noodles with Shrimp
30min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min
Pico De Gallo
15min
Cajun Shrimp and Polenta Waffles
1 godz. 10 min
Cucumber soup with prawn skewers
35min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Kimchi Pancakes (Hestan Cue™) Metric
50 Min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 Std. 20 Min
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
1 Std. 40 Min
Chilli-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min