
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Blanched Vegetables and Vermicelli
- 1500 g water
- 100 g mung bean sprouts
-
85
g rice vermicelli
veya 85 g cellophane noodles (glass noodles) - 100 g cabbage cut in thin slices
Turmeric Chicken Soup
- 100 g Indonesian yellow spice paste room temperature
- 1 free-range chicken (approx. 600 g), whole, feet and neck removed, cut into 8 pieces (see tips)
- 5 fresh kaffir lime leaves
- 3 fresh salam leaves
- 1 ½ tsp salt adjust to taste
- 1 tsp chicken stock powder
- ¼ tsp ground white pepper
- 5 hard-boiled eggs peeled, cut in halves
- 2 lime cut in wedges
- 1 sprig Chinese celery chopped, to garnish
- crispy fried shallots to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 771 kcal / 3225 kJ
- Protein
- 41 g
- Yağ
- 49 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Lif
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Sodyum
- 1104 mg