Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 克 香茅 ,切塊
- 25 克 南薑 ,切小塊
- 3 片 檸檬葉
- 800 克 新鮮蛤蜊,已吐沙,刷洗乾淨 (大蛤蜊)
- 300 克 赤嘴 ,或其他貝類(如海瓜子),洗淨吐沙
- 3 顆 淡菜 ,洗淨
- 1000 克 熱水
- 20 克 椰糖
- 30 克 泰式辣椒醬
- 15 克 酸辣醬
- 20 克 魚露
- 30 克 檸檬汁
- 20 克 奶水
- 160 克 椰子水
- 少許 番紅花絲
- 2 顆 干貝
- 少許 新鮮九層塔 ,洗淨,取苗備用
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1952.8 kJ / 467.1 kcal
- Protein
- 68.8 g
- Karbonhidrat
- 51.2 g
- Yağ
- 10.2 g
- Doymuş Yağ
- 320.4 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 6044.4 mg