酸辣湯

酸辣湯

4.4 43 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 55 dk
4 人份

Malzemeler

  • 10 克
  • 新鮮紅辣椒 切段
    1 根
  • 切段
    2 根
  • 紅蘿蔔 去皮,切條(約0.5公分)
    150 克
  • 新鮮黑木耳 切絲(約0.5公分)
    60 克
  • 熟竹筍 (真空包裝),切絲(約0.5公分)
    100 克
  • 蔬菜高湯 (市售或自製)
    1000 克
  • 醬油
    2 大匙
  • 依個人喜好調整
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉 依個人喜好調整
    1 茶匙
  • 太白粉 以50克水調勻
    2 茶匙
  • 打散
    2 顆
  • 嫩豆腐 切條(約0.5公分)
    150 克
  • 烏醋 依個人口味調整
    4 大匙
  • 白醋,蒸餾 依個人喜好調整
    3 大匙
  • 香油 少許

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 7.4 g
Kalori 637 kJ / 152 kcal
Yağ 6.5 g
Lif 2.9 g
Karbonhidrat 16.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...