Cihazlar ve Aksesuarlar
泡菜年糕湯
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 人份
Malzemeler
-
蒜頭4 粒
-
水1000 克
-
豬里肌肉 切片300 克
-
韓式條狀年糕500 克
-
韓式泡菜250 克
-
韓國辣椒醬1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
蔥 切段,可備一些蔥花裝飾用2 根
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
21.4 g
Kalori
2021 kJ /
483 kcal
Yağ
9.4 g
Lif
3.4 g
Karbonhidrat
78.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
韓式家常料理
11 Tarif
Tayvan
Tayvan