Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g queijo parmesão
- 60 g queijo da Ilha
- 10 g coentros
- 200 g espargos verdes, limpos
- 500 g água
- 1 fio de azeite
- 750 g posta de bacalhau demolhado (2 unid. aprox.)
- 2 c. chá de sal
- 50 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 80 g farinha
- 600 g leite
- 6 ovos
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- ½ limão, só o sumo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 1414 kJ / 338 kcal
- Protein
- 47.7 g
- Karbonhidrat
- 8.8 g
- Yağ
- 11.3 g
- Doymuş Yağ
- 5.8 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 4941 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risoto de pato
1 Std. 15 Min
Mini bolos de maçã sem glúten (baixo em calorias)
55min
Empada de cabrito da Sara Lajas
13 Std. 20 Min
Peixe miso com feijão-verde e puré de grão
3h
Tártaro de bacalhau e melancia
Pas d’évaluation
Soufflé de peixe
1 Std. 10 Min
Menu com creme de ervilha e gengibre, salmão com limão, brócoli e batata
45 Min
Caril de bacalhau e coco
25 min
Perna de borrego com crosta de ervas e puré de couve-flor e pera
2sa 5 dk
Folhado de pato de Elvas
2 Std.
Arroz árabe
50min
Soufflé de bacalhau e tomate seco
1 Std.