Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g queijo parmesão
- 60 g queijo da Ilha
- 10 g coentros
- 200 g espargos verdes, limpos
- 500 g água
- 1 fio de azeite
- 750 g posta de bacalhau demolhado (2 unid. aprox.)
- 2 c. chá de sal
- 50 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 80 g farinha
- 600 g leite
- 6 ovos
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- ½ limão, só o sumo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 1414 kJ / 338 kcal
- Protein
- 47.7 g
- Karbonhidrat
- 8.8 g
- Yağ
- 11.3 g
- Doymuş Yağ
- 5.8 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 4941 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soufflé de peixe
1h
Borrego marroquino e cuscuz de limão
4h
Geleia de pétalas de rosa
45min
Folhado de pato de Elvas
2h
Soufflé de bacalhau e tomate seco
1h
Quiche de abóbora e sobras de legumes
2h
Tarte de bacalhau e brócolos
1h 10min
Quiche de espinafres, queijo e alcachofras
40min
Soufflé de peixe
1h 10min
Soufflé de espinafres e espargos
1h 30min
Sopa picante de noodles Ramen (Tantanmen)
45min
Tarte de peixe e coentros com queijo da Ilha
50min