Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g uien, in helften gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 40 g olijfolie
- 100 g dunne gedroogde pasta voor in de soep (bijv. fedelini)
- 250 g tomaten, in stukken gesneden
- 50 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 2 opgehoopte tl zelfgemaakte bouillonpasta
- ½ - 1 tl gemalen komijn, naar smaak (isteğe bağlı)
- 800 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 568 kJ / 136 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rode uiensoep met gehaktballen
40 Min
Ezogelin Soep
1h 5min
Minestrone
45 Min
Smoothie bowl met kersen en cacao nibs
Değerlendirme yok
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2h 40min
Indische kippenburger
4 Std.
Kalkoenburgers
Değerlendirme yok
Gestoomde spiegeleieren
15 Min
Fijngehakt rauw vlees
35 Min
Vanillesuiker
72 godz.
Champignons of zwammen met look
20 Min
Groentensoep
35 Min