Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Deeg
- olijfolie, en meer om in te vetten
- 600 g bloem
-
30
g verse gist, verkruimeld
veya 3 tl gedroogde gist (12 g) - 380 g water
- 20 g olijfolie, en meer om in te vetten
- 1 snuifje suiker
- 1 tl zout
Topping
- 40 g extra vergine olijfolie
- 40 g water
- 1 ½ tl zout
- 300 - 350 ui, gehalveerd
- Besin Değeri
- şuna göre 1 stuk
- Kalori
- 797 kJ / 190 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 1.8 g
Alternatif tarifler
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5 godz. 50 min
Kaascrackers
2h 30min
Aardappel flatbread
12h
Karamelijs
Değerlendirme yok
Pitabrood
2h
Bloemkool korma
2 Std. 20 Min
Flatbread gevuld met mozzarella
45min
Pommes Dauphine
1h 40min
Pizzadeeg
1h
Vers pastadeeg
1h
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Tomatensaus
40min