Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g boter, in stukken, en meer om in te vetten
- 300 g melk
-
20
g verse gist, verkruimeld
veya 2 tl gedroogde gist (8 g) - 20 - 60 g suiker
- 550 g broodmeel
- 1 ½ afgestreken tl zout
- 1 ei, licht geklopt, voor het glaceren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 sneetje
- Kalori
- 391 kJ / 93 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.7 g
Alternatif tarifler
Volkoren pitabrood
Değerlendirme yok
Skelethoofden
5 Std.
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1 godz. 15 min
Gestoomd volkorenbrood
2 godz.
Snel brood
50 Min
Dunne grissini
Değerlendirme yok
Speltbrood
1 godz. 45 min
Boerenbrood
2 godz.
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2 Std. 10 Min
Snel bladerdeeg
1 Std. 20 Min
Brood
3 godz.
Basis brooddeeg
5 Min