Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 ui, gehalveerd
- 400 g wortelen, in stukken
- 20 g olie
- 100 g prei, in ringen (1 cm)
- 3 tl currypoeder, mild
- 100 g water
- 400 g kokosmelk
- 1 tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 500 g witte visfilet, zonder huid, in stukken (2-3 cm) (koolvis of kabeljauw)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1490 kJ / 359 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 4.1 g
Alternatif tarifler
Waterzooi van kip
1h
Zeevruchtenstoofpot
1h 5 phút
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Kipfilets pizzaiola
55 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Penne met tonijn
35min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h
Griekse varkensstoofpot
45min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Vislasagne met courgette
1h