Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta

Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta

4.7 6 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 8sa 40 dk
4 portions

Malzemeler

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    40 g
  • fresh parsley leaves
    15 g
  • garlic cloves
    3
  • onions quartered
    300 g
  • carrots sliced diagonally (2 cm)
    400 g
  • celery cut in pieces (2 cm)
    100 g
  • olive oil
    30 g
  • oxtail cut in pieces (see tip)
    950 g
  • beef stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp meat stock paste, homemade
  • water
    350 g
  • red wine
    120 g
  • pearl onions fresh, peeled, whole
    100 g
    pearl onions, frozen
  • quick polenta (5-8 minutes cooking time)
    100 g
  • boiling water
    330 g
  • milk
    125 g
  • salt
    1 tsp
  • unsalted butter diced
    30 g
  • fresh parsley leaves chopped, for garnishing

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1576 mg
Protein 53 g
Kalori 3751 kJ / 896 kcal
Yağ 61 g
Lif 6 g
Doymuş Yağ 25 g
Karbonhidrat 28 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...