Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh parsley leaves
- 3 garlic cloves
- 300 g onions, quartered
- 400 g carrots, sliced diagonally (2 cm)
- 100 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil
- 950 g oxtail, cut in pieces (see tip)
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp meat stock paste, homemade - 350 g water
- 120 g red wine
-
100
g pearl onions, fresh, peeled, whole
veya pearl onions, frozen - 100 g quick polenta (5-8 minutes cooking time)
- 330 g boiling water
- 125 g milk
- 1 tsp salt
- 30 g unsalted butter, diced
- fresh parsley leaves, chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3751 kJ / 896 kcal
- Protein
- 53 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 61 g
- Doymuş Yağ
- 25 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 1576 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pulled Pork Buns
6 Std. 20 Min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Swiss Rösti (TM6)
9óra
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2h 25 min
Beef Roulades with Gherkins and Red Cabbage
2 godz. 10 min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Soubise Sauce
30 Min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5h 30min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 Std. 5 Min
Chicken Garam Masala with Basmati Rice
35 Min
Smoky Pork and Beans
3h