Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh parsley leaves
- 3 garlic cloves
- 300 g onions, quartered
- 400 g carrots, sliced diagonally (2 cm)
- 100 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil
- 950 g oxtail, cut in pieces (see tip)
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp meat stock paste, homemade - 350 g water
- 120 g red wine
-
100
g pearl onions, fresh, peeled, whole
veya pearl onions, frozen - 100 g quick polenta (5-8 minutes cooking time)
- 330 g boiling water
- 125 g milk
- 1 tsp salt
- 30 g unsalted butter, diced
- fresh parsley leaves, chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3751 kJ / 896 kcal
- Protein
- 53 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 61 g
- Doymuş Yağ
- 25 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 1576 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
White Chocolate and Champagne Possets with Shortbread Stars
2 godz. 5 min
Chicken Salad with Mint Vinaigrette
1 Std.
Asian-style Beef Stew
2 Std. 30 Min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM6)
10min
Prawn and Sweet Potato Fritters
1 Std.
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
1 Std.
Italian Brunch
Değerlendirme yok
Crêpes Suzette
35 min
Pistachio Ice Cream
10h 35 min
Chilled Chocolate Orange Tart
6 godz. 25 min
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10h 30min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min