
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
800
g de filets de cabillaud coupés en 4
veya 800 g de filets de flétan, sans peau, sans arêtes coupés en 4 - 2 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre noir moulu
- 1 citron le jus uniquement
- 50 g des feuilles de persil
- 40 g d'huile d'olive
- 300 g d'oignons en morceaux (1 cm)
- 2 gousses d'ail
- 400 g de tomates en dés, en boîte
- 50 g de vin blanc
- 1 c. à café de paprika doux
- 2 pincées de cannelle, moulue
- 1 c. à soupe de concentré de tomates
- ½ c. à café de poivre noir moulu selon vos goûts
- 50 g d'olives noires, dénoyautées coupées en deux
- 200 g de boulgour moyen (temps de cuisson ± 20 min.)
- 400 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 511.8 kcal / 2141.4 kJ
- Protein
- 44.5 g
- Yağ
- 13.9 g
- Karbonhidrat
- 53.7 g
- Lif
- 10.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.9 g
- Sodyum
- 1399.1 mg