Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g verse dille, enkel de bladeren
- 200 g uien, gehalveerd
- 40 g boter, in stukken
-
450 - 500
g verse champignons, gemengd (bv. porcini, cantharellen, boletes...), in plakjes
veya 450 - 500 g verse champignons de Paris, in plakjes - 2 tl zoete paprikapoeder
- 1 el gerookte paprikapoeder
- 1 tl bloem (isteğe bağlı)
- 50 - 70 g witte wijn
- 600 g water
- 300 g melk
- 1 tl gedroogde gemalen kurkuma
-
2
tl groentebouillonpasta
veya 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 1 ½ tl gedroogde dille
- 1 el tomatenpuree
- 15 - 20 g vers geperst citroensap
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- zure room, om op te dienen
- citroen, in plakjes gesneden, als afwerking
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 785.8 kJ / 187.8 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 11.5 g
- Doymuş Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 350.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gevulde kalkoentaart
1 godz. 30 min
Wintergroente en rundvlees cholent
4 godz. 30 min
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Ontbijt gebak
40min
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Değerlendirme yok
Mexicaanse limoensoep
40min
Ezogelin Soep
1sa 5 dk
Aardappelsoep met curry
35min
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12h 15min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 godz. 15 min
Uiensoep
1h