Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gehaktballen
- 80 g brood, dag oud
- ½ ui
- 4 takjes bladpeterselie, vers, alleen de blaadjes
- 1 tl gemengde kruiden, gedroogd
- 20 g olijfolie
- 500 g rundvlees biefstuk, in stukken (4 cm) en licht bevroren
- 1 ei
- 20 g melk
- ½ tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- olijfolie om te bakken
Witte wijnsaus met champignons
- 60 g Parmezaanse kaas, in blokjes (3 cm)
- 60 g droge witte wijn
- 1 el maïzena (zetmeel)
- 1 teentje knoflook
- 1 sjalot (ong. 30 g)
- 40 g boter
- 200 g verse champignons, in dunne schijfjes
- 1 snuifje fijn zout, naar believen
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar believen
- 200 g room
- 1 takje verse bladpeterselie, alleen de blaadjes, om te garneren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 2238 kJ / 532 kcal
- Protein
- 36.2 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 39.3 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kipfilets pizzaiola
55min
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 godz.
Zalmsoufflé
1 godz.
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kalkoenburgers
1 godz. 25 min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Rundvlees Stroganoff
1 godz.
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 godz. 10 min