Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Zalm, wortelen en bonen
- ½ - 1 tl gemalen cayennepeper
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 4 verse zalmfilets, ontveld (150-180 g elk, 4 cm dik)
- 200 g wortelen, in stukken (ong. 2 mm)
- 250 g platte sperziebonen, doormidden gesneden
Mangosaus
- 250 g rijpe mango, alleen het vruchtvlees, in stukken (ong. 3 cm)
- 50 g brandewijn
- 1 tl currypoeder
- 300 g water
- 100 g room, min. 30% vet
- 120 g volle yoghurt
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen witte peper
- 1 takje verse peterselie, enkel de blaadjes, als garnituur (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 2144 kJ / 513 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 Min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Değerlendirme yok
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Değerlendirme yok
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 Min
Energiesmoothie
10 Min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 Min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 Min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Kip met warme aardappelsalade
55 Min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 Min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min