Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
TM6

Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus

3.5 (4 değerlendirme)

Malzemeler

  • 4 biefstukken (ong. 180-200 g / stuk, 3 cm dik)
  • 2 tl zout
  • ¾ tl gemalen peper
  • 4 takjes verse tijm
  • 1400 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
  • 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
  • 50 g sjalotten
  • 1 - 2 takjes verse dragon
  • 50 g droge witte wijn
  • 1 el witte wijnazijn
  • 200 g boter, in stukken, en 1 el om te bakken
  • 4 eierdooiers

Besin Değeri
şuna göre 1 portie
Kalori
2926 kJ / 698 kcal
Protein
46 g
Karbonhidrat
1 g
Yağ
56 g
Doymuş Yağ
32 g
Lif
0.4 g
Sodyum
93 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler