Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 biefstukken (ong. 180-200 g / stuk, 3 cm dik)
- 2 tl zout
- ¾ tl gemalen peper
- 4 takjes verse tijm
- 1400 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- 50 g sjalotten
- 1 - 2 takjes verse dragon
- 50 g droge witte wijn
- 1 el witte wijnazijn
- 200 g boter, in stukken, en 1 el om te bakken
- 4 eierdooiers
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 2926 kJ / 698 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 56 g
- Doymuş Yağ
- 32 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 93 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Oost-Europese brunch
Değerlendirme yok
Zalm mozaïek
Değerlendirme yok
Mango-kokos lekkernij
Değerlendirme yok
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Kalfszwezerik met lente-uien
Değerlendirme yok
Pêche Melba
Değerlendirme yok
Tomaat en Chili jam
1 godz. 15 min
Beef laab
1sa 5 dk
Koffielikeur
40min
200-300 g ui glaceren
Değerlendirme yok
Koffiedessert
15 min
200 g ui karameliseren
40min