Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g derisiz, kılçıksız beyaz balık fileto (dip balığı olmayan), mevsim balığı, 3 parçaya bölünmüş
- 2 tk zeytinyağı
- 100 g rezene kökü, parçalarabölünmüş (3 cm)
- 40 g patates, soyulmuş, parçalara bölünmüş (2-3 cm),
- 300 g su, ekstra 4 tk su
- 30 g makarna (yıldız şehriye)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 990 kJ / 237 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Karbonhidrat
- 22.6 g
- Yağ
- 11.2 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beyaz Çikolatalı Sütlaç
6 Std. 5 Min
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2 Std. 10 Min
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
8 Std.
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1小时 20 分钟
Pakette Sardalya ve Fasulye Salatası
1 Std.
Zencefilli Baharat Karışımı
Pas d’évaluation
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
Pas d’évaluation
Spagetti Carbonara
40 Min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 Min
Bircher Müsli
12 Std. 10 Min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 Min
Ton Balıklı Makarna
1 Std.