Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g derisiz, kılçıksız beyaz balık fileto (dip balığı olmayan), mevsim balığı, 3 parçaya bölünmüş
- 2 tk zeytinyağı
- 100 g rezene kökü, parçalarabölünmüş (3 cm)
- 40 g patates, soyulmuş, parçalara bölünmüş (2-3 cm),
- 300 g su, ekstra 4 tk su
- 30 g makarna (yıldız şehriye)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 990 kJ / 237 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Karbonhidrat
- 22.6 g
- Yağ
- 11.2 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sıcak Şarap
15 Min
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
1 godz. 10 min
Tavuk, Havuç ve Elma Püresi
Değerlendirme yok
Pirinç ve Hindili Sakız Kabağı Çorbası
Değerlendirme yok
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1 godz. 10 min
Zencefilli Bezelye Çorbası, Brokoli Eşliğinde Limonlu Somon
50 Min
Kırmızı Orman Meyveleri Likörü
25 Min
Gazpacho
10 Min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45 min
'Eggnog' Konyak Likörü
15 Min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 Min
Domatesli Şehriye Çorbası
30 Min