Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g derisiz, kılçıksız beyaz balık fileto (dip balığı olmayan), mevsim balığı, 3 parçaya bölünmüş
- 2 tk zeytinyağı
- 100 g rezene kökü, parçalarabölünmüş (3 cm)
- 40 g patates, soyulmuş, parçalara bölünmüş (2-3 cm),
- 300 g su, ekstra 4 tk su
- 30 g makarna (yıldız şehriye)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 990 kJ / 237 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Karbonhidrat
- 22.6 g
- Yağ
- 11.2 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Balık Buğulama ve Sebzeler
30 menit
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Değerlendirme yok
Surumi ve Krem Peynirli Sushi (Osmancık Pirinci ile)
1 Std. 20 Min
Domates Soslu Bulgurlu Köfte (Bebek Yemeği)
45 menit
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 menit
Tahıllı Elma Lapası
10 Min
Tahıllı Meyve Lapası
10 Min
Kirazlı Misket Limonlu Limonata
10 Min
Armutlu Yulaf Kreması
10 Min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45 menit
Kırmızı, Beyaz ve Mavi Frozen Limonata
10 Min
Buharda Pişmiş Somon
30 menit