
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube
- 150 g yam bean (sengkuang), peeled, cut in wedges that fit through feeder tube
- 50 g carrot peeled
- 30 g fresh turmeric cut in slices
- 5 g shrimp paste (belacan) toasted
- 100 g shallots
- 5 garlic cloves
- 2 fresh red chillies cut in slices
- 10 g dried chillies deseeded, soaked to soften
- 20 g dried shrimp soaked to soften
- 750 g water
- 30 g cooking oil
- 3 stalks fresh lemongrass white part only
- 100 g long beans cut in 3 cm length
- 20 g sugar
- 2 tsp salt adjust to taste
- 40 g beancurd sheets (dried type) (tau kee), soaked in hot water to soften
- 50 g mung bean vermicelli (dongfen) soaked to soften
- 1 tsp chicken stock powder homemade or storebought (isteğe bağlı)
- 450 g coconut milk
- 200 g firm bean curds (tau kwa) , approx. 2 blocks, cut in 2 cm cubes, deep fried
- 6 compressed rice cake (nasi impit) (homemade or store bought, see tips), cut in bite-sized pieces
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 231 kcal / 965 kJ
- Protein
- 9 g
- Yağ
- 6 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Lif
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Sodyum
- 915 mg