Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g cabbage, thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube
- 150 g yam bean (sengkuang), peeled, cut in wedges that fit through feeder tube
- 50 g carrot, peeled
- 30 g fresh turmeric, cut in slices
- 5 g shrimp paste (belacan), toasted
- 100 g shallots
- 5 garlic cloves
- 2 fresh red chillies, cut in slices
- 10 g dried chillies, deseeded, soaked to soften
- 20 g dried shrimp, soaked to soften
- 750 g water
- 30 g cooking oil
- 3 stalks fresh lemongrass, white part only
- 100 g long beans, cut in 3 cm length
- 20 g sugar
- 2 tsp salt, adjust to taste
- 40 g beancurd sheets (dried type) (tau kee), soaked in hot water to soften
- 50 g mung bean vermicelli (dongfen), soaked to soften
- 1 tsp chicken stock powder, homemade or storebought (isteğe bağlı)
- 450 g coconut milk
- 200 g firm bean curds (tau kwa) , approx. 2 blocks, cut in 2 cm cubes, deep fried
- 6 compressed rice cake (nasi impit) (homemade or store bought, see tips), cut in bite-sized pieces
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 965 kJ / 231 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 915 mg
Alternatif tarifler
Chicken porridge with century egg
30 Min
Lemon Chicken
25 Min
Long Bean Rice
1h 10min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 λεπτ.
Braised Yee Mee
30 Min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 Min
Macaroni ABC Soup
55min
Chicken Porridge
1h 10min
Teochew Seafood Porridge
45min
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Fast and easy stir fried mee hoon
20min