Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g pirinç
- 2 diş sarımsak
- 50 g soğan, dörde bölünmüş
- 200 g kapya biber, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 50 g zeytinyağı
-
400
g domates, küp küp kesilmiş (yakl. 2 cm)
veya 400 g doğranmış domates, konserve, küp küp kesilmiş (yakl. 2 cm) - 540 - 580 g su
- 1 ½ tk tuz
- ½ tk karabiber, serpmek için ekstra karabiber
- ¼ tk pul biber (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1244.1 kJ / 297.4 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Karbonhidrat
- 44.1 g
- Yağ
- 14.4 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 15.3 g
- Sodyum
- 892.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Taze Domatesli Kabak Çorbası
40 min
Havuç Çorbası
35 min
Kuru Fasulye
10 Std.
Portakallı Kek
1h
Vietnam Usulü Yumurtalı Kahve
10 min
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1u. 10min
Otlu Tereyağlı Kontrfile, Biberiyeli Patates ve Brokoli
45 min.
Ekmeksiz Çerkez Tavuğu
45 min.
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40 min
Körili Coleslaw
10 min
Sotelenmiş Kabak
20 min
Sotelenmiş Kabak (300 g)
15 min