Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa Kipe
- 100 g de hojas de perejil fresco
- 100 g de hojas de hierbabuena fresca
- 50 g de cebolla blanca, en trozos
- 1 chile serrano, sin semillas
- 1 bolillo, remojado en agua
- 100 g de harina de trigo
- 1 cda de sal
- 1 cda de comino en polvo
- 1 cda pimienta negra molida
- 720 g de carne molida de res
- 2 cdas de paprika
- 500 g de granos de trigo, remojados en agua por 1 hora y escurridos
Picadillo
- 100 g de cebolla blanca, en trozos
- 20 g de aceite vegetal
- 250 g de carne molida de res
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
Montaje
-
20
g de piñones
veya 20 g de nueces
- Besin Değeri
- şuna göre 1 receta completa
- Kalori
- 21744.8 kJ / 5197.1 kcal
- Protein
- 250.4 g
- Karbonhidrat
- 529 g
- Yağ
- 243.8 g
- Doymuş Yağ
- 79 g
- Lif
- 90.1 g
- Sodyum
- 10353.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yakimeshi vegetariano
35 Min
Fideo seco en salsa de chiles TM6
35 Min
Hummus de betabel
30 Min
Arroz frito
40min
Mujaddara (arroz con lentejas)
1 Std.
Pastel de sushi
1 Std.
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 Std. 50 Min
Mousse de cilantro y jalapeño
1 Std. 5 Min
Kipe crudo
30 Min
Tabule TM6
1 Std. 30 Min
Fideo seco en salsa de chiles
35 Min
Keppe charola
1h 40min