Cihazlar ve Aksesuarlar
奶油洋蔥蒸螃蟹
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
4 人份
Malzemeler
-
奶油40 克
-
洋蔥 切條100 克
-
螃蟹 洗淨,清除內臟2 隻
-
蔥 切段15 克
-
新鮮紅辣椒 切片10 克
-
米酒15 克
-
鹽¼ - ½ 茶匙
-
整粒黑胡椒1 茶匙
-
蒜頭 切片10 克
-
薑 切片15 克
-
水 (蒸煮用)600 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
26.9 g
Kalori
1052 kJ /
251 kcal
Yağ
12.7 g
Lif
1.2 g
Karbonhidrat
13.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
熱炒排行榜
10 Tarif
Tayvan
Tayvan