奶油洋蔥蒸螃蟹

奶油洋蔥蒸螃蟹

5.0 3 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
4 人份

Malzemeler

  • 奶油
    40 克
  • 洋蔥 切條
    100 克
  • 螃蟹 洗淨,清除內臟
    2 隻
  • 切段
    15 克
  • 新鮮紅辣椒 切片
    10 克
  • 米酒
    15 克
  • ¼ - ½ 茶匙
  • 整粒黑胡椒
    1 茶匙
  • 蒜頭 切片
    10 克
  • 切片
    15 克
  • (蒸煮用)
    600 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 26.9 g
Kalori 1052 kJ / 251 kcal
Yağ 12.7 g
Lif 1.2 g
Karbonhidrat 13.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...