Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g wody
- 300 g zielonej fasolki szparagowej, świeżej, pokrojonej na 5 cm kawałki
-
20
g oleju
veya 20 g oliwy z oliwek
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 404.3 kJ / 97 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rumienienie cukinii
20min
Rumienienie bakłażana
30min
Rumienienie szparagów
20min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25min
Rumienienie papryki
20min
Gotowanie na parze bobu (1000 g)
30min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30min
Delikatne rumienienie marchewki
15 Min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25min
Kalafior z maślaną bułką tartą
40min
Rumienienie pieczarek
25min