![Delikatne rumienienie fasolki szparagowej Delikatne rumienienie fasolki szparagowej](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fd5f0e5d-2371-4505-939c-0528c7e516af/Derivates/e10a94f6-fa53-469f-91ca-15f0a96153f9.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g wody
- 300 g zielonej fasolki szparagowej, świeżej, pokrojonej na 5 cm kawałki
-
20
g oleju
veya 20 g oliwy z oliwek
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 404.3 kJ / 97 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25 Min
Gotowanie na parze kukurydzy w kolbach
25 Min
Gotowanie na parze bobu (1000 g)
30 Min
Rumienienie szparagów
20 Min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25 Min
Rumienienie pieczarek
25 Min
Jajka sadzone na Varomie z kalafiorem i ziemniakami
45min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 Min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35 Min