Pain tordu à l’armagnac et confit d’ail
TM6 TM5 TM31

Pain tordu à l’armagnac et confit d’ail

4.0 (5 değerlendirme)

Malzemeler

  • 410 g d'eau
  • 10 g d'armagnac
  • 5 g de levure boulangère fraîche, émiettée
  • 500 g de farine, type 55 et un peu pour le plan de travail
  • 2 c. à café de sel
  • 10 g d'huile neutre, et un peu pour le saladier
  • 60 g d'ail
  • 5 g de beurre demi-sel

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1480 kJ / 351.3 kcal
Protein
9.5 g
Karbonhidrat
63.7 g
Yağ
5 g
Doymuş Yağ
1 g
Lif
3 g
Sodyum
665.5 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler