Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 410 g d'eau
- 10 g d'armagnac
- 5 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine, type 55 et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
- 10 g d'huile neutre, et un peu pour le saladier
- 60 g d'ail
- 5 g de beurre demi-sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1480 kJ / 351.3 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 63.7 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 665.5 mg
Alternatif tarifler
Baguette tradition
15 godz. 25 min
Pain de campagne
3h 45min
Pain maison au maïs
2 godz. 30 min
Moutarde d'estragon
Değerlendirme yok
Croissants au beurre
16 Std. 15 Min
Pain au levain
17 Std.
Pain de seigle
4h 10min
Flatbread de pommes de terre
12 Std.
Sfincione (pizza sicilienne)
3h 20 min
Madeleines au miel et à la fleur d’oranger
6 Std. 25 Min
Pastéis de nata à la cannelle
2 godz.
Mon pain de campagne maison
4sa 40 dk