Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1400 g d'eau
- 8 g de levure boulangère fraîche
-
180
g de farine de blé T45
veya 180 g de farine de blé T55 - 200 g de farine de blé dur
- 200 g de ricotta fraîche, égouttée
- 8 g de sel
- huile d'olive, pour huiler
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 920.9 kJ / 218 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 35.6 g
- Yağ
- 4.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 418.8 mg
Alternatif tarifler
Pâte à pizza (à personnaliser)
1h 10min
Pain aux olives
3h 40min
Pain aux oignons
5h 30min
Pain tressé aux olives
5h
Pain à la feta et aux olives
5h 15min
Pain aux pistaches
3h 15min
Pain nordique
1h
Pain pide (pain turc)
2 Std.
Pain coco aux fruits secs
2 Std. 55 Min
Focaccia à la saucisse
1h 40min
Briochettes en éventail
3h 35min
Pain au yaourt
1h 50min