
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le pain de Pâques complet
- 1 bouquet d'aneth frais (20 g env.), les feuilles seulement
- 100 g d'oignon rouge coupé en deux et quelques rondelles pour la finition
- 300 g de lait
- 15 g de miel
- 20 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 560 g de farine de blé complet et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf moyen (53-63 g)
- 50 g de beurre coupé en morceaux
- 2 c. à café de sel
Les œufs
- 4 œufs moyens (53-63 g) froids
- l'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
La finition
- 1 jaune d'œuf battu pour la dorure
- 100 g de salade verte mixte
- 150 g de filets de truite fumée
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé
- poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 106.2 kcal / 444.3 kJ
- Protein
- 5.1 g
- Yağ
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 15.2 g
- Lif
- 2.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Sodyum
- 120.7 mg