Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 200 g Butter, gefroren, in Stücken (1-2 cm)
- 200 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 90 g Wasser, eiskalt
- ½ TL Salz
Speck-Zwiebel-Füllung
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butter
- 110 g Schinkenspeckwürfel
- 250 g Zwiebeln, in Spalten
- 20 g Vollrohrzucker
- 20 g Balsamico, dunkel
- ½ TL Salz
Pouletfüllung und Fertigstellung
- 600 g Wasser
- 500 g Pouletbrust, ohne Haut, ohne Knochen
- 220 g Süsskartoffel, in Würfeln (2 cm)
- 3 Zweige Thymian, frisch, abgezupft
- 1 - 2 Prise Salz
- 1 - 2 Prise Pfeffer, gemahlen
- 150 g Champignons, frisch, geviertelt
- 40 g Butter, in Stücken
- 30 g Mehl
-
1
geh. TL Gemüsebouillon Paste
veya 1 Würfel Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - 50 g Rahm
- Milch zum Bestreichen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3442 kJ / 820 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 51 g
- Doymuş Yağ
- 28 g
- Lif
- 7.5 g
- Sodyum
- 1275 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 dk
Hackbraten mit Pilzen
1 godz. 30 min
Rindsvoressen
1h 50min
Riz Casimir
45 dk
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 dk
Gemüsewähe
25 min
Boeuf Bourguignon
2h
Stroganoff
45 dk
Kartoffelstock nature
55 dk
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 dk
Pouletbrust alla pizzaiola
55 dk
Poulet-Stroganoff
50 dk