Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 30 g Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
20
g frische Hefe, zerbröckelt
veya 2 TL Trockenhefe -
400
g Pizzamehl
veya 400 g Manitoba-Mehl - 1 TL Salz
Füllung
- 20 g Olivenöl, nativ
- 1 Knoblauchzehe
- 60 - 80 g gelbe Peperoni, in Würfeln (1 cm)
- 60 - 80 g rote Peperoni, in Würfeln (1 cm)
- 500 g Champignons, frisch, geputzt, in dünnen Scheiben
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 2 rote Chili, frisch, scharf, frisch, entkernt
- 20 g Milch, zum Bestreichen
- Besin Değeri
- şuna göre 8 Portionen
- Kalori
- 1406 kJ / 336 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce
1 Std. 40 Min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30 min
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1 Std. 15 Min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 min
Spaghettini mit Peperoni
50 min
Vegetarische Calzoni
1h 50 min
Zwiebelwähe
1 Std. 15 Min
Lasagne mit Spargeln und Pilzen
2 Std.
Crostini mit Champignons und Fontina
35 Min
Pesto-Lasagne mit Kartoffeln und grünen Bohnen
2 Std.
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1h 10min
Polenta mit Pilzragout
45 min