Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 30 g Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
20
g frische Hefe, zerbröckelt
veya 2 TL Trockenhefe -
400
g Pizzamehl
veya 400 g Manitoba-Mehl - 1 TL Salz
Füllung
- 20 g Olivenöl, nativ
- 1 Knoblauchzehe
- 60 - 80 g gelbe Peperoni, in Würfeln (1 cm)
- 60 - 80 g rote Peperoni, in Würfeln (1 cm)
- 500 g Champignons, frisch, geputzt, in dünnen Scheiben
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 2 rote Chili, frisch, scharf, frisch, entkernt
- 20 g Milch, zum Bestreichen
- Besin Değeri
- şuna göre 8 Portionen
- Kalori
- 1406 kJ / 336 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Thunfisch-Empanada (Pastete)
1 Std. 10 Min
Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce
1 godz. 40 min
Peperoni-Omelette mit Mais-Tomaten-Salsa
40min
Lauwarmer Gerstensalat mit Gemüse und Poulet
45 Min
Kräuter-Knoblauch-Brot
3sa 30 dk
Linsen-Moussaka
2 godz. 30 min
Lasagne mit Spargeln und Pilzen
2h
Osterkuchen
1 Std. 55 Min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1 Std. 10 Min
Kartoffel-Focaccia
2 godz. 50 min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30 Min
Polenta mit Pilzragout
45 Min