Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poulet in Peperonisauce
- 6 - 8 Pouletunterschenkel, mit Haut (je ca. 150-200 g)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 180 g rote Peperoni, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Tomaten, je nach Grösse halbiert oder geviertelt
- 30 g Olivenöl
Zucchetti-Feta-Couscous
- 200 g Couscous
- 15 g Petersilie, flachblättrig, ohne Stiele
- 30 g Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Schalotten, halbiert
- 150 g Zucchetti, in Stücken
- 200 g Wasser
-
1
EL Hühnerbouillon Paste
veya 1 Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l) - 100 g Feta, in Würfeln (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1757 kJ / 420 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 4.3 g
Alternatif tarifler
Panang-Curry
45min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Peperoni-Risotto
35min
Poulet-Curry-Salat
30min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40min
Risotto Cinque P
30min
Pouletschenkel en escabeche aus dem Ofen
1h
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 min
Gemüse-Kartoffel-Salat mit Poulet
1h 15min
Kartoffelstock nature
55min
Teigwaren mit Thonsauce
30min
Poulet-Stroganoff
50min