Cihazlar ve Aksesuarlar
金沙杏鮑菇
Hazırlık 5 dk
Toplam 55 dk
4 人份
Malzemeler
-
低筋麵粉50 克
-
蛋1 顆
-
水500 克
-
杏鮑菇 洗淨,切滾刀塊(4公分)200 克
-
鹹蛋黃4 顆
-
蒜頭20 克
-
油 多備一點噴油用30 克
-
蔥 切蔥花15 克
-
新鮮紅辣椒 切末1 根
-
鹽¼ 茶匙
-
胡椒粉少許
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
98.6 mg
Protein
9.1 g
Kalori
1098.1 kJ /
262.7 kcal
Yağ
18.4 g
Lif
2.1 g
Doymuş Yağ
426.5 g
Karbonhidrat
15.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
媽媽來點菜
6 Tarif
Tayvan
Tayvan