Cihazlar ve Aksesuarlar
薑黃香菇肉絲炒麵
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
4 人份
Malzemeler
-
油20 克
-
洋蔥 切絲40 克
-
乾香菇 泡軟、切絲5 朵
-
薑黃粉2 茶匙
-
紅蘿蔔 切絲40 克
-
豬肉絲80 克
-
娃娃菜 切絲50 克
-
水130 克
-
醬油20 克
-
鍋燒麵 (約150克),泡軟後瀝乾水份2 包
-
蔥 切蔥花10 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
7.6 g
Kalori
671.2 kJ /
160.6 kcal
Yağ
9 g
Lif
3.6 g
Karbonhidrat
15 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
家常養生食補
11 Tarif
Tayvan
Tayvan