Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
醡醬
- 800 克 水 (川燙用)
- 250 克 熟竹筍 ,切丁(1公分)
- 15 克 蒜頭
- 20 克 油
- 250 克 豬粗絞肉
- 150 克 豆干 ,切丁(1公分)
- 100 克 毛豆仁 (冷凍或新鮮皆可)
- 80 克 辣豆瓣醬
- 65 克 甜麵醬
- 30 克 米酒
- 2 茶匙 糖
乾拌麵
- 15 克 紅蔥頭
- 15 克 油
- 35 克 水
- 40 克 新鮮豆芽菜
- 150 克 油麵 ,剝散
- 50 克 小黃瓜 ,切絲
- 白胡椒粉 ,少許
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1889.7 kJ / 452.1 kcal
- Protein
- 26.6 g
- Karbonhidrat
- 32.7 g
- Yağ
- 24.4 g
- Lif
- 5.8 g