Cihazlar ve Aksesuarlar
咕咾肉
Hazırlık 30 dk
Toplam 45 dk
4 人份
Malzemeler
-
豬里肌肉 切小塊300 克
-
鹽1 茶匙
-
米酒50 克
-
太白粉1 大匙
-
油炸油 視鍋子深度調整800 克
-
青椒 或紅甜椒,切塊70 克
-
洋蔥 (約¼顆),切塊70 克
-
油2 大匙
-
糖2 大匙
-
醋4 大匙
-
番茄醬2 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
鳳梨罐頭 切塊6 片
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
17.224 g
Kalori
2076 kJ /
496 kcal
Yağ
40.258 g
Lif
0.934 g
Karbonhidrat
11.873 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
小館風情
10 Tarif
Tayvan
Tayvan