Cihazlar ve Aksesuarlar
豆豉蒸魚
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
新鮮鯧魚 魚身兩面各劃上三刀400 克
-
薑 切片20 克
-
米酒1 大匙
-
豆豉醬 (自製)60 克
-
水500 克
-
新鮮香菜 切碎30 克
-
蒜頭 切碎20 克
-
新鮮紅辣椒 去籽,切絲10 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
985.5 mg
Protein
20.8 g
Kalori
1188.8 kJ /
284.4 kcal
Yağ
18.3 g
Lif
4.7 g
Doymuş Yağ
57.9 g
Karbonhidrat
7.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
名廚私房菜
6 Tarif
Tayvan
Tayvan