豆豉蒸魚

豆豉蒸魚

4.4 5 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 人份

Malzemeler

  • 新鮮鯧魚 魚身兩面各劃上三刀
    400 克
  • 切片
    20 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 豆豉醬 (自製)
    60 克
  • 500 克
  • 新鮮香菜 切碎
    30 克
  • 蒜頭 切碎
    20 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽,切絲
    10 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 985.5 mg
Protein 20.8 g
Kalori 1188.8 kJ / 284.4 kcal
Yağ 18.3 g
Lif 4.7 g
Doymuş Yağ 57.9 g
Karbonhidrat 7.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...