豆豉蒸魚
TM5 TM6

豆豉蒸魚

4.4 (5 değerlendirme)

Malzemeler

  • 400 克 新鮮鯧魚 ,魚身兩面各劃上三刀
  • 20 克 薑 ,切片
  • 1 大匙 米酒
  • 60 克 豆豉醬 (自製)
  • 500 克 水
  • 30 克 新鮮香菜 ,切碎
  • 20 克 蒜頭 ,切碎
  • 10 克 新鮮紅辣椒 ,去籽,切絲

Besin Değeri
şuna göre 1 人份
Kalori
1188.8 kJ / 284.4 kcal
Protein
20.8 g
Karbonhidrat
7.8 g
Yağ
18.3 g
Lif
4.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler