Cihazlar ve Aksesuarlar
櫻花蝦炒四季豆
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
蒜頭5 克
-
櫻花蝦10 克
-
油1 大匙
-
新鮮四季豆 去頭尾和筋,切段(約3公分)300 克
-
水20 克
-
鹽½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
5.5 g
Kalori
243.8 kJ /
61 kcal
Yağ
3.8 g
Lif
2 g
Karbonhidrat
5.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
媽媽的快手料理
11 Tarif
Tayvan
Tayvan