青蔥香菇麻油雞飯

青蔥香菇麻油雞飯

4.0 36 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 人份

Malzemeler

  • 黑麻油
    15 克
  • 10 克
  • 切片
    30 克
  • 去骨雞腿肉 切塊(約4公分)
    350 克
  • 乾香菇 泡發(約80克),切塊
    4 - 6 朵
  • 米酒
    1 茶匙
  • 泰國香米 (或任一種類長米),洗淨瀝乾
    300 克
  • 420 克
  • 醬油 多備一點淋醬用
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 切蔥花
    2 - 3 枝
  • 香油 調味用

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 169.7 mg
Protein 26.9 g
Kalori 2230.5 kJ / 533.6 kcal
Yağ 14.8 g
Lif 8.4 g
Doymuş Yağ 85.3 g
Karbonhidrat 72.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...