Cihazlar ve Aksesuarlar
青蔥香菇麻油雞飯
Hazırlık 5 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 人份
Malzemeler
-
黑麻油15 克
-
油10 克
-
薑 切片30 克
-
去骨雞腿肉 切塊(約4公分)350 克
-
乾香菇 泡發(約80克),切塊4 - 6 朵
-
米酒1 茶匙
-
泰國香米 (或任一種類長米),洗淨瀝乾300 克
-
水420 克
-
醬油 多備一點淋醬用1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
蔥 切蔥花2 - 3 枝
-
香油 調味用
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
169.7 mg
Protein
26.9 g
Kalori
2230.5 kJ /
533.6 kcal
Yağ
14.8 g
Lif
8.4 g
Doymuş Yağ
85.3 g
Karbonhidrat
72.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
一日食記
11 Tarif
Tayvan
Tayvan
一秒讓你變大廚
25 Tarif
Tayvan
Tayvan
極智烹飪 TM7
200 Tarif
Tayvan
Tayvan
美善品美味秘密
157 Tarif
Tayvan
Tayvan