Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 克 油
- 10 克 薑 ,切片
- 15 克 紅蔥頭 ,稍微拍扁
- 1 ½ 茶匙 紹興酒
- 1500 克 高湯
- 20 克 乾香菇 ,泡軟,切絲
- 100 克 新鮮黑木耳 ,切絲
- 150 克 豬肉絲
- 40 克 冬粉 ,泡軟,瀝乾,剪小段(約3公分)
- ½ - 1 茶匙 鹽
- 15 克 深色醬油 (老抽)
- 30 克 地瓜粉 ,先與3大匙水調勻
- 1 顆 蛋 ,先與1大匙水調勻
- 白胡椒粉 (調味用)
- 紅醋 (調味用)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 907.5 kJ / 217.1 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Karbonhidrat
- 26.8 g
- Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 4.8 g