Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 克 蝦仁
- 60 克 花枝 ,切塊(約2公分)
- 20 克 米酒
- 60 克 梅花肉片
- 10 克 醬油
- 500 克 油麵 ,稍微用水沖洗後瀝乾
- 10 克 油
- 10 克 薑 ,切片
- 10 克 蔥 ,切段(約3公分)
- 30 克 紅蘿蔔 ,切片
- 15 克 新鮮黑木耳 ,切絲
- 30 克 秀珍菇 ,稍微剝散
- 100 克 水
- 1 大匙 蠔油
- 2 茶匙 紹興酒
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 50 克 青江菜 , 切段(約3公分)
- 1 茶匙 太白粉 ,先與2大匙水調勻
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2310 kJ / 552 kcal
- Protein
- 48.7 g
- Karbonhidrat
- 67.4 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 1.9 g