Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g vegetable oil
- 10 g fresh root ginger, peeled, thinly sliced
- 500 g pork spare ribs, cut in small pieces (approx. 5 cm) (see tip)
- 50 g icing sugar, or to taste
- 50 g rice wine
- 50 g white vinegar
- 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3193.5 kJ / 763.3 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Karbonhidrat
- 13.6 g
- Yağ
- 71.5 g
- Doymuş Yağ
- 29.3 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 33.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Sweet and sour pork ribs
40min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 dk
Crispy Roast Pork Belly
4h 25min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40min
Pineapple Pork Ribs
1sa 10 dk
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1óra 40p
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1sa 5 dk
Salted Fish Pork Belly
30min
Braised pork belly
55min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min